آ
-
آبیاری
مقایسه شاخصهای کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 225-236]
-
آسایش اقلیمی
بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 145-155]
ا
-
ارزشافزوده
مدلسازی عوامل مؤثر بر ارتقاء سهم واحدهای پژوهش و فناوری در ارزش افزوده محصولات کشاورزی صادراتی ایران: مورد مطالعه زعفران و زرشک [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 273-283]
-
اقلیم
ارزیابی عملکرد و شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران (.Crocus sativus L) در استان خراسان رضوی بر اساس شاخصهای دمایی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
اقلیم کشاورزی
تأثیر عوامل هواشناسی (بارش، دما، رطوبت نسبی، روزهای یخبندان و ساعات آفتابی) بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شهرستانهای کاشمر و قائنات [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 66-75]
ب
-
بازاریابی
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر در صادرات زعفران از دیدگاه کارشناسان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 285-296]
-
بنه
ارزیابی سازگاری اکوتیپهای مختلف زعفران زراعی با شرایط آب و هوایی شهرستان مراغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 107-119]
-
بنه دختری
بررسی تأثیر وزن بنة مادری و دو روش کشت بر عملکرد گل و بنة دو اکوتیپ زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی تبریز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 251-259]
-
بهرهوری
مقایسه شاخصهای کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 225-236]
-
بهینهسازی
بهینه سازی تراکم و وزن بنه زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 161-177]
پ
-
پرولین
اثر سطوح مختلف تنش شوری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 193-179]
-
پرولین
بررسی اثر فلزات سنگین مختلف بر صفات فیزیولوژیک گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 83-96]
-
پژوهش و فناوری (R&T)
مدلسازی عوامل مؤثر بر ارتقاء سهم واحدهای پژوهش و فناوری در ارزش افزوده محصولات کشاورزی صادراتی ایران: مورد مطالعه زعفران و زرشک [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 273-283]
-
پهنه بندی
ارزیابی عملکرد و شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران (.Crocus sativus L) در استان خراسان رضوی بر اساس شاخصهای دمایی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
پهنه بندی
تعیین مکانهای مناسب کشت زعفران در شهرستان تربت حیدریه با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 261-272]
ت
-
تابش
بررسی ضریب خاموشی، روند جذب و کارایی مصرف نور در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 203-216]
-
تاکسونومی عددی
تعیین و اولویتبندی بازارهای هدف صادرات انواع زعفران بستهبندی شده ایران [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-48]
-
تجارت بینالملل
بررسی تجربی اثر نوسانات نرخ ارز بر تقاضای صادرات زعفران ایران: رویکرد پویای میان گروهی تلفیقی (PMG) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 34-42]
-
تجزیه علیت
تعیین صفات زراعی مؤثر بر عملکرد کلاله اکوتیپ های زعفران زراعی در شرایط اقلیمی زنجان [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-106]
-
تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر در صادرات زعفران از دیدگاه کارشناسان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 285-296]
-
تربتحیدریه
پیش بینی عملکرد و کارآیی مصرف آب زعفران با استفاده از مدل های شبکه عصبی مصنوعی بر مبنای فاکتورهای اقلیمی و آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 121-131]
-
تعداد بنه
اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-25]
-
تعداد گل
اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-25]
-
تعداد گل
تعیین صفات زراعی مؤثر بر عملکرد کلاله اکوتیپ های زعفران زراعی در شرایط اقلیمی زنجان [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-106]
-
تغذیه برگی
اثر کود دامی و محلول پاشی برگی بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش ساله [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 237-249]
-
تنش های محیطی
بررسی اثر فلزات سنگین مختلف بر صفات فیزیولوژیک گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 83-96]
-
توریسم کشاورزی
بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 145-155]
د
-
درجه حرارت
ارزیابی عملکرد و شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران (.Crocus sativus L) در استان خراسان رضوی بر اساس شاخصهای دمایی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
درصد جوانهزنی
اثر آللوپاتیک عصاره آبی برگ و بنه زعفران (Crocus sativus L.) بر جوانهزنی و رشد گیاهچه علفپشمکی (Bromus tectorum L.) و خاکشیر (Descurainia sophia L.) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 13-24]
-
درصد گلدهی
ارزیابی سازگاری اکوتیپهای مختلف زعفران زراعی با شرایط آب و هوایی شهرستان مراغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 107-119]
-
دگرآسیبی
اثر آللوپاتیک عصاره آبی برگ و بنه زعفران (Crocus sativus L.) بر جوانهزنی و رشد گیاهچه علفپشمکی (Bromus tectorum L.) و خاکشیر (Descurainia sophia L.) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 13-24]
ر
-
رگرسیون
ارزیابی عملکرد و شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران (.Crocus sativus L) در استان خراسان رضوی بر اساس شاخصهای دمایی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
رنگیزه های فتوسنتزی
اثر سطوح مختلف تنش شوری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 193-179]
-
روش پانل
بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 217-227]
-
روش تحلیل سلسله مراتبی فازی
تعیین مکانهای مناسب کشت زعفران در شهرستان تربت حیدریه با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 261-272]
-
ریزازدیادی
بررسی تأثیر نوع ریز نمونه و هورمون برکالوس زایی و باززایی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 195-202]
ز
-
زعفران
تأثیر عوامل هواشناسی (بارش، دما، رطوبت نسبی، روزهای یخبندان و ساعات آفتابی) بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شهرستانهای کاشمر و قائنات [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 66-75]
-
زعفران
بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 217-227]
-
زعفران
بررسی کارایی زعفرانکاران منطقه شاهیک شهرستان قاین (کاربرد تحلیل پوششی دادهها با استفاده از مرزهای کارا و ناکارا) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 229-240]
-
زعفران
بررسی تأثیر نوع ریز نمونه و هورمون برکالوس زایی و باززایی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 195-202]
-
زعفران
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر در صادرات زعفران از دیدگاه کارشناسان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 285-296]
-
زعفران بستهبندی شده
تعیین و اولویتبندی بازارهای هدف صادرات انواع زعفران بستهبندی شده ایران [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-48]
-
زمین آمار
تعیین مکانهای مناسب کشت زعفران در شهرستان تربت حیدریه با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 261-272]
س
-
سرعت ظهور گل
اثر کود دامی و محلول پاشی برگی بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش ساله [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 237-249]
-
سن زعفران
بررسی ضریب خاموشی، روند جذب و کارایی مصرف نور در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 203-216]
-
سیاستهای ارزی
بررسی تجربی اثر نوسانات نرخ ارز بر تقاضای صادرات زعفران ایران: رویکرد پویای میان گروهی تلفیقی (PMG) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 34-42]
-
سیستم اطلاعات جغرافیایی
تعیین مکانهای مناسب کشت زعفران در شهرستان تربت حیدریه با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 261-272]
ش
-
شاخص سطح برگ
بررسی ضریب خاموشی، روند جذب و کارایی مصرف نور در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 203-216]
-
شاخصهای بیوکلیماتیک
بررسی ارتباط بین اقلیم و اگروتوریسم زعفران در منطقه قاینات [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 145-155]
-
شبیهسازی
پیش بینی عملکرد و کارآیی مصرف آب زعفران با استفاده از مدل های شبکه عصبی مصنوعی بر مبنای فاکتورهای اقلیمی و آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 121-131]
-
شرایط اقتصادی
بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 133-144]
ص
-
صادرات غیرنفتی
بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 217-227]
ط
-
طول ریشهچه
اثر آللوپاتیک عصاره آبی برگ و بنه زعفران (Crocus sativus L.) بر جوانهزنی و رشد گیاهچه علفپشمکی (Bromus tectorum L.) و خاکشیر (Descurainia sophia L.) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 13-24]
ع
-
عملکرد
مقایسه شاخصهای کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 225-236]
-
عملکرد اقتصادی
بهینه سازی تراکم و وزن بنه زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 161-177]
-
عملکرد زعفران
ارزیابی عملکرد و شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران (.Crocus sativus L) در استان خراسان رضوی بر اساس شاخصهای دمایی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-12]
-
عملکرد کلاله
تعیین صفات زراعی مؤثر بر عملکرد کلاله اکوتیپ های زعفران زراعی در شرایط اقلیمی زنجان [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-106]
-
عملکرد کلاله
بررسی تأثیر وزن بنة مادری و دو روش کشت بر عملکرد گل و بنة دو اکوتیپ زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی تبریز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 251-259]
-
عملکرد گل
ارزیابی سازگاری اکوتیپهای مختلف زعفران زراعی با شرایط آب و هوایی شهرستان مراغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 107-119]
-
عوامل جغرافیایی
بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 133-144]
غ
-
غربالگیری وزنی
تعیین و اولویتبندی بازارهای هدف صادرات انواع زعفران بستهبندی شده ایران [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-48]
ق
-
قطر بنه و وزنتر گل
بهینه سازی تراکم و وزن بنه زعفران (.Crocus sativus L) با استفاده از طرح مرکب مرکزی [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 161-177]
ک
-
کارایی بدبینانه
بررسی کارایی زعفرانکاران منطقه شاهیک شهرستان قاین (کاربرد تحلیل پوششی دادهها با استفاده از مرزهای کارا و ناکارا) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 229-240]
-
کارایی خوشبینانه
بررسی کارایی زعفرانکاران منطقه شاهیک شهرستان قاین (کاربرد تحلیل پوششی دادهها با استفاده از مرزهای کارا و ناکارا) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 229-240]
-
کاشت ردیفی
بررسی تأثیر وزن بنة مادری و دو روش کشت بر عملکرد گل و بنة دو اکوتیپ زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی تبریز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 251-259]
-
کاشت کپه ای
بررسی تأثیر وزن بنة مادری و دو روش کشت بر عملکرد گل و بنة دو اکوتیپ زعفران (.Crocus sativus L) در شرایط اقلیمی تبریز [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 251-259]
-
کربوهیدراتها
بررسی اثر فلزات سنگین مختلف بر صفات فیزیولوژیک گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 83-96]
-
کشاورزی
مدلسازی عوامل مؤثر بر ارتقاء سهم واحدهای پژوهش و فناوری در ارزش افزوده محصولات کشاورزی صادراتی ایران: مورد مطالعه زعفران و زرشک [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 273-283]
-
کشت درون شیشه ای
بررسی تأثیر نوع ریز نمونه و هورمون برکالوس زایی و باززایی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 195-202]
-
کلاله
ارزیابی سازگاری اکوتیپهای مختلف زعفران زراعی با شرایط آب و هوایی شهرستان مراغه [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 107-119]
-
کلاله
پیش بینی عملکرد و کارآیی مصرف آب زعفران با استفاده از مدل های شبکه عصبی مصنوعی بر مبنای فاکتورهای اقلیمی و آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 121-131]
-
کود آلی
اثر کود دامی و محلول پاشی برگی بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش ساله [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 237-249]
-
کود دامی
اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-25]
-
کیفیت
تأثیر عوامل هواشناسی (بارش، دما، رطوبت نسبی، روزهای یخبندان و ساعات آفتابی) بر عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) در شهرستانهای کاشمر و قائنات [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 66-75]
گ
-
گلوکز
اثر سطوح مختلف تنش شوری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 193-179]
م
-
متابولیت های ثانویه
بررسی اثر فلزات سنگین مختلف بر صفات فیزیولوژیک گیاه زعفران (Crocus sativus L.) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 83-96]
-
محصول
مقایسه شاخصهای کارایی فنی و اقتصادی مصرف آب در تولید گندم و زعفران در شهرستان قائنات [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 225-236]
-
مدل
پیش بینی عملکرد و کارآیی مصرف آب زعفران با استفاده از مدل های شبکه عصبی مصنوعی بر مبنای فاکتورهای اقلیمی و آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 121-131]
-
مدل4P
شناسایی و اولویت بندی عناصر آمیخته بازاریابی مؤثر در صادرات زعفران از دیدگاه کارشناسان [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 285-296]
-
مدل تحلیل پوششی داده ها کراندار
بررسی کارایی زعفرانکاران منطقه شاهیک شهرستان قاین (کاربرد تحلیل پوششی دادهها با استفاده از مرزهای کارا و ناکارا) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 229-240]
-
مدل جاذبه
بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 217-227]
-
موانع کشت
بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان) [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 133-144]
ن
-
نااطمینانی
بررسی تجربی اثر نوسانات نرخ ارز بر تقاضای صادرات زعفران ایران: رویکرد پویای میان گروهی تلفیقی (PMG) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 34-42]
-
نظام نوآوری
مدلسازی عوامل مؤثر بر ارتقاء سهم واحدهای پژوهش و فناوری در ارزش افزوده محصولات کشاورزی صادراتی ایران: مورد مطالعه زعفران و زرشک [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 273-283]
و
-
وزن بنه
اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-25]
-
وزن خشک
بررسی ضریب خاموشی، روند جذب و کارایی مصرف نور در زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 203-216]
-
وزن کلاله
تعیین صفات زراعی مؤثر بر عملکرد کلاله اکوتیپ های زعفران زراعی در شرایط اقلیمی زنجان [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 97-106]
-
وزن کلاله
اثر کود دامی و محلول پاشی برگی بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (.Crocus sativus L) در مزرعه شش ساله [دوره 3، شماره 4، 1394، صفحه 237-249]
-
وزن گیاهچه
اثر آللوپاتیک عصاره آبی برگ و بنه زعفران (Crocus sativus L.) بر جوانهزنی و رشد گیاهچه علفپشمکی (Bromus tectorum L.) و خاکشیر (Descurainia sophia L.) [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 13-24]
ه
-
هدایت الکتریکی
اثر سطوح مختلف تنش شوری بر برخی خصوصیات فیزیولوژیک گیاه زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 193-179]
-
هورمون
بررسی تأثیر نوع ریز نمونه و هورمون برکالوس زایی و باززایی زعفران (.Crocus sativus L) [دوره 3، شماره 3، 1394، صفحه 195-202]
-
هیومیک اسید
اثر تاریخ اولین آبیاری و تیمارهای کود آلی بر عملکرد زعفران در شرایط آب و هوایی خواف [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-25]